CSB Traject; Coaching, Supervisie, Begeleiding

CSBtraject

De weg naar nieuwe kansen en herstel van sociale rollen.

Wat doen we?

CSBtraject richt zich op mensen die kiezen voor verandering en die willen investeren in zichzelf. Ook mensen die door het leven gaan met een gedragsbeperking en daar op een nieuwe manier mee willen leren omgaan. Werken vanuit respect en het opbouwen van vertrouwen. Individueel op zoek naar de uitdaging, overzicht en grip op het eigen bestaan te hervinden. De eigen motivatie is de basis om te veranderen, soms aangestuurd met veel structuur en altijd in afstemming met de wensen van de cliënt.

Wat willen we?

CSBtraject helpt mensen om de weg (terug) te vinden naar de maatschappij en zo mogelijk de kansen en ambities op de arbeidsmarkt te verbeteren. Sociale rollen die mogelijk door de beperking zijn vertroebeld of tijdelijk verdwenen.We willen meer doen dan mensen aan het werk helpen, soms betekent het langdurig investeren in de ontwikkeling van mensen. CSBtraject creëert kansen en mogelijkheden op het gebied van een zinvol bestaan zowel in de persoonlijke sfeer als binnen een werkrelatie.

Hoe doen we het?

Na een intakegesprek kijken we samen of een werkbaar traject gestart kan worden. Werkbaar heeft o.a te maken met de “klik”, van vertrouwen en veiligheid. De knelpunten die vooruitgang in de weg staan, zullen besproken worden om te komen tot een individuele begeleiding in het omgaan met de mogelijkheden en onmogelijkheden. Wat is er mogelijk is voor jou?!

Financiering

Particulier: tarief in overleg.
PGB.Via uw eigen gemeente, afdeling WMO, kunt u een PGB budget aanvragen.

Samenwerking

Met verschillende (maatschappelijke)instellingen en doorverwijzing van artsen, Lentis-PsyQ(GGZ), Jeugdzorg, MJD, scholen en bedrijven.

Meer informatie?

CSBtraject maakt graag een vrijblijvende afspraak om de situatie samen te bespreken en te kijken of een begeleiding noodzakelijk is.

Aanvraagformulier